App icon

ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ
& СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Нека ви помогнем да достигнете до максимален брой потенциални клиенти и да започнете да продавате повече!

Screen image


БЕЗПЛАТЕН АНАЛИЗ

Безплатният анализ представлява внимателно изследване на вашата аудитория и анализиране на методите за достигане до нея.

В крайна сметка, вие получавате една много ценна информация, която съдържа списък с най-добрите стратегии за популяризиране на вашия
бизнес / продукт / услуга!

От безплатния анализ, могат да се възползват всички наши клиенти, за които сме изградили уеб сайт с пакет БИЗНЕС ПРО, ДИНАМИКА и ОНЛАЙН МАГАЗИН!


НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ЗА ОНЛАЙН МАРКЕТИНГ

Най-важното нещо, след като създадете вашия бизнес или нов продукт
е да направите така, че бъдещите ви клиенти да чуят за него и то само НАЙ-ДОБРОТО!

Ние ви предлагаме

- Пълен анализ на бизнеса и клиентите ви
- Използване на най-модерните и добре работещи канали
- Обучение по поддръжка на маркетинг кампаниитеПОИСКАЙ ОФЕРТА

Screen image

Google Adwords

Google е най-използваната търсачка в света, а рекламата в нея е един от най-сигурните начини, че ще достигнете до клиентите, които желаете.

Facebook

По последни данни във Facebook има над 1,65 млрд. потребителя, което прави социалната мрежа едно от най-добрите места за реклама, които съществуват онлайн.

Социални мрежи

Останалите социални мрежи също не са за подценяваме, особено ако бизнеса ви е фокусиран в специфична ниша. Предлагаме ви реклама в Google+, YouTube, Twitter, Instagram, Pinterest, LinkedIn и др.

Е-mail маркетинг

Един от най-успешните и отвърдили се през годинити начини да достигнете до своята таргет група! Предлагаме ви създаване и поддържане на успешни e-mail кампании.